Maglajlije nezadovoljne suđenjem u Istočnom Sarajevu
Foto: RK Maglaj/Facebook

Poraženi od Slavije

Maglajlije nezadovoljne suđenjem u Istočnom Sarajevu

Prvi susret 4. kola rukometne Premijer lige BiH donio je duel između Slavije i Maglaja.

Uoči utakmice iz Slavije su poslali jasno poruku kako u Istočnom Sarajevu niko ne može doći sa ulogom favorita, a pred svojom publikom ovaj tim na kraju je i ublježio pobjedu, drugu u sezoni.

Konačan rezultat susreta je glasio 27:25, no po završetku utakmice gostima iz Maglaja su zasmetale mnoge stvari, o čemu su se i očitovali putem svoje zvanične stranice.

Konkretno su mislili na suđenje.

"O sudijskom paru ove utakmice ne želimo trošiti ni riječi niti vrijeme. Žao nam je da su u rukometu važnije sve druge stvari osim igre i fair play-a. Mi smo ponosni na naše momke, jer su dali sve od sebe, borili se do posljednje minute i pokazali da čak i onda kada je sve protiv nas, mi ne odustajemo", poručili su iz Maglaja.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Maglaj je inače u dosad četiri utakmice slavio samo jednom. Na otvaranju sezone ovaj tim je pobijedio Drinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije