Martial bi trebao trenirati sa prvim timom ove sedmice i možda zaigra protiv Liverpoola

United je u krizi, ali imati će veliku želju da prekine niz Redsa

Konačno neke dobre vijesti za Solskjaera: Martial bi mogao zaigrati protiv Liverpoola

S. Pašalić

Manchester United će u nedjelju na Old Traffordu odigrati veliki derbi protiv Liverpoola.

Ova utakmica stiže za ekipu Olea Gunnara Solskjaera u najgorem mogućem trenutku s obzirom da se nalazi u velikoj krizi i od početka sezone igra loše.

Liverpool s druge strane ima svih osam pobjeda i maksimalnih 24 boda i željet će nastaviti svoj niz i zadržati prednost ispred Manchester Cityja.

Solskjaer pored svega ima problema i sa povredama, a trenutno je čak sedam igrača van stroja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Paul Pogba će biti jedan od igrača koji će propustiti meč protiv Redsa, ali čini se da bi Anthony Martial ipak mogao zaigrati.

Francuz je odigrao tri meča ove sezone i postigao je dva gola prije nego što se povrijedio, a Sky Sports piše da se očekuje da trenira sa prvim timom ove sedmice i postoje šanse da će zaigrati protiv Liverpoola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.