Veznjak Plavih

Veselinović: Mladost nema šta da izgubi, a mi imamo mnogo toga

S. Grebović

Ekipe Željezničara i Mladosti iz Doboja kod Kaknja će odmjeriti snage u okviru 12. kola BH Telecom Premijer lige BiH u subotu od 18 sati na stadionu Grbavica.

Svoja očekivanja od ovog susreta iznio je krilni igrač Željezničara Mladen Veselinović.

"Mislim da je najbitniji kontinuitet u igri. Kada igramo pred nred našim navijačima tada smo puno bolji i konkretniji. Čim odemo negdje na gostovanje druga je priča. Uzrok tome je svakakoi teren, jer nije isto igrati na najboljem terenu u državi kao što je Grbavica i negdje drugo gdje domaći ne zalijevaju teren. U ekipi imamo dosta individualaca kojima to ne paše, ali šta je tu je. Ovdje smo bili bolji i od Borca i od Slobode i nismo dobili, a obje te utakmice smo trebali pobijediti. Vidjeli ste reprezentaciju. Odigraju sjajnu utakmicu protiv Finske, a svega par dana kadnije u potpunosti podbace. Mladost u ovoj utakmici nema šta da izgubi, a mi imamo dosta toga. Svjesni smo toga da se svi se žele pokazati u najboljem svjetlu na našem stadionu", poručio je Veselinović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.