Amar Osim pohvalio FK Bosna Kalesija: Ozbiljna su ekipa, to se vidi na terenu...

Trener FK Željezničar

Amar Osim pohvalio FK Bosna Kalesija: Ozbiljna su ekipa, to se vidi na terenu...

M. Šljivak

Željezničar je danas u prijateljskom duelu savladao Bosnu u Kalesiji sa 2:0.

Velikan bh. fudbala u Kalesiji je imao veliki broj prilika, ali na kraju je zabio samo dva gola, mnogo manje nego u prethodnim prijateljskim utakmicama.

Amar Osim je nakon meča pohvalio igru Bosne i ističe da su oni itekako ozbiljna ekipa.

"Razlika je u kvaliteti između dva protivnika od jučer i danas. Bosna se pokazala kao ekipa koja za ovaj nivo takmičenja je ozbiljna. Imaju dugo isti sastav, isti je trener i osjeti se to na terenu. Mi smo bili malo umorniji nego jučer, nismo bili posebno motivirani i to je logično, pa je i normalno da je rezultat drugačiji. Igrači su se malo i čuvali zbog težeg terena"; istakao je Osim.

Zatim je zaključio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Fina utakmica sa nekakvim nabojem. Imali su oni svoje šanse, mi svoje koje nismo iskoristili, ali publika je imala šta da vidi, to je najbitnije".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi