Bale i Modrić neće putovati u Tursku

Kraljevski klub igra jako bitnu utakmicu

Real putuje u Istanbul, ali je Zidane ostavio trojicu igrača u Madridu

S. Pašalić

Real Madrid je jučer doživio prvi poraz u ovoj sezoni La Lige rezultatom 1:0 na gostovanju kod Mallorce.

Trener Zinedine Zidane nije mogao računati na nekoliko igrača koji su se vratili povrijeđeni nakon reprezentativne pauze pa tako pored ostalih nisu igrali Luka Modrić i Gareth Bale.

Kraljevski klub u utorak igra jako bitnu utakmicu protiv Galatasaraya u Istanbulu u okviru Lige prvaka, a Zidane je odlučio da ostavi trojicu igrača u Madridu.

Upravo pomenuti Modrić i Bale neće putovati u Tursku, a također je to slučaj i sa Lucasom Vasquezom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nakon dva odigrana kola grupe A Lige prvaka, Real je trenutno nalazi na posljednjem mjestu sa samo jednim bodom kojeg je osvojio protiv Club Bruggea iako je i u toj utakmici gubio sa 2:0.

Zato je utakmica protiv turskog tima jako bitna, ali će Real pored teškog zadatka sada biti i dodatno oslabljen.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.