Samir Bekrić propustio je veliku šansu pri rezultatu 0:0 na Pecari

Iskusni veznjak Tuzlaka za SportSport.ba

Samir Bekrić: Svoju šansu sam morao zabiti, da jesam, sve bi bilo drukčije

FK Sloboda poražena je večeras u Širokom od tamošnjeg domaćina. Novi poraz Tuzlaci su možda mogli izbjeći da jedan od njihovih najboljih igrača iskusni Samir Bekrić pri rezultatu 0:0 nije promašio veliku priliku.

Nakon sjajne akcije Tuzaka Pršeš je sjajnim pasom Bekrića ostavio jedan na jedan protiv Zlomislića no sjajni veznjak je loptu primio u raskoraku i nedovoljno jako i kvalitetno šutirao da bi matirao golmana Širokog.

Bekrić je poslije utakmice rekao slijedeće:

Jako je loš osjećaj igrati bez publike, to bih prvo naveo, a eto u takvoj atmosferi bolje se snašao Široki i zasluženo pobijedio. Prvo poluvrijeme smo dobro stajali na terenu i imali dvije stopostotne  šanse a ja sam morao iskoristiti svoju. Da sam zabio sve bi bilo drukčije. Kasnije primamo mnogo lake golove i na naše greške Široki je došao i do golova i na kraju do pobjede". - kazao je iskusni Samir Bekrić za SportSport.ba

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.