Toni Jović: Znali smo da će doći vrijeme kada ćemo pokazati naše pravo lice
Toni Jović danas je odigrao odličnu partiju

Najbolji pojedinac susreta Široki - Sloboda

Toni Jović: Znali smo da će doći vrijeme kada ćemo pokazati naše pravo lice

Večeras je na Pecari NK Široki pred praznim tribinama u utakmici 13. kola BH Telecom Premijer lige bez većih problema savladao FK Sloboda a najbolji pojedinac ovog susreta svakako je bio Toni Jović.

Jović je postigao prvi gol a kod drugog bio asistent a osim toga donio je još dobrih stvari igri u timu Tonija Karačića.

Junak Širokobriježana za SportSport.ba rekao je slijedeće:

"Utakmica je bila jako teška prvenstveno zbog ambijenta" - otpočeo je Jović i dodao:

"Ni mi ni oni nismo navikli igrati u ovakvom ambijentu pred praznim tribinama, osjećaj je bio kao na malo jačem treningu a ne na utakmici. Jako bitna pobjeda za nas u momentima kad se trudimo što više primaći vrhu ljestvice i još bitnija za samopouzdanje i daljnji tijek natjecanja".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Period loših nastupa evidentno je iza Širokog?

"Što se mene tiče mi nismo uopće loše igrali ali smo imali veliku krizu rezultata. Bio sam siguran i u tim momentima da će naše vrijeme doći i da ćemo pokazati naše pravo lice i što se tiče rezultata. Igra je po meni bila tu od početka, stvarali smo dosta šansi, neke utakmice nismo znali zatvoriti. Sad je to iza nas, ušli smo u dobar niz. Jeste da smo prošlo kolo poraženi od Čelika ali sve u svemu stvari sada puno bolje izgledaju nego na početku sezone" - rekao je Toni Jović za SportSport.ba nakon trijumfa nad Slobodom. 

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi