Za svaku pohvalu

Do sada neviđeno: 14. kolo Premijer lige BiH ulazi u historiju!

Endin Čaušević

Ovog vikenda igraju se utakmice 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Na rasporedu je šest utakmica, a dva meča gledat ćemo već u petak, dok su ostale na rasporedu u subotu u nedjelju. U petak se sastaju Mladost - Zvijezda i Čelik -Velež, dok je su u subotu na programu mečevi Zrinjski - Željezničar i Radnik - Široki Brijeg.

Što se tiče nedjelje i tada ćemo gledati dvije utakmice, a sastaju se Sloboda - Sarajevo i Borac - Tuzla City. Nakon nekoliko promjena termina za ovo kolo došlo je i do malih izmjena u TV prenosima.

U prošlom kolu gledali smo pet mečeva u direktnim prenosima, a ovaj put će svih šest utakmica biti na TV ekranima što je po prvi put u historiji Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sigurno da je ovo za svaku pohvalu i to je najbolja promocija Premijer lige. U našem rasporedu uvijek možete pogledati koje utakmice su u direktnom prenosu, a to možete vidjeti OVDJE.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

14. kolo:

Mladost - Zvijezda 09 (BHT1)
Čelik - Velež (Moja TV)
Zrinjski - Željezničar (Moja TV)
Radnik - Široki Brijeg (Arena Sport)
Sloboda - Sarajevo (Moja TV)
Borac - Tuzla City (Arena Sport)

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.