Počinje najjača košarkaška liga

Okršaj glavnih favorita za titulu na početku NBA sezone, šta kažu kladionice?

Večerašnjim utakmicama između Toronto Raptorsa i New Orleans Pelicansa, odnosno Los Angeles Lakersa i Clippersa počinje nova NBA sezona.

Stvari su se promijenile u odnosu na protekle sezone kada je postojao samo jedan klub kada je u pitanju prvi favorit za titulu jer ove godine ih imamo nekoliko, a u prvom planu su upravo Lakersi i Clippersi koji večeras igraju već u 1. kolu.

Oba kluba su tokom ljetne pauze dovela ogromna pojačanja. Paul George i Kawhi Leonard su pojačali Clipperse, a Anthony Davis i DeMarcus Cousins Lakerse. Večeras trener Clippersa Doc Rivers neće moći da računa na Georga koji je povrijeđen, dok je kod Lakersa ozlijeđen Cousins.

Kladionice kažu da su Lakersi favoriti u ovom meču, a MOZZART na pobjedu LeBrona i družine nudi kvotu 1,65. S druge strane, kvota na Clipperse je 2,50.

Sve kvote na večerašnje košarkaške mečeve možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.