Conte je imao spreman odgovor

Trener Intera se dobro nasmijao

Novinar dao savjet Conteu u vezi odabira tima pa dobio odgovor: Hvala na stručnom mišljenju...

S. Pašalić

Inter u srijedu na svom terenu igra meč protiv Borussije Dortmund u okviru 3. kola Lige prvaka.

Ekipa Antonija Contea nije krenula baš najbolje u ovo takmičenje s obzirom da je u 1. kolu odigrala samo 1:1 protiv Slavije Prag, a onda je na Camp Nou poražena od Barcelone sa 2:1 iako je vodila nakon prvog poluvremena.

Borussia kao i Barcelona ima 4 boda pa je pobjeda Interu imperativ u ovom meču ako želi zadržati šanse da prođe u narednu rundu takmičenja.

Trener Nerazzurra je danas održao press konferenciju uoči ovog meča, a na njoj se desila jedna zanimljiva situacija.

Naime, jedan novinar je dao savjet Conteu da promijeni poziciju Lazaru i stavi ga u vrh napada s obzirom da se dosta muči na poziciji desnog krila, a trener Intera mu je odgovorio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Hvala na vašem stručnom savjetu, nadam se da ću se jednog dana upustiti u novinarstvo kao što vi pokušavate ući u posao trenera."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.