Rijedak slučaj

Dva premijerligaša pored svog imena još uvijek imaju nule

Admin Čaušević

Premijer liga BiH je ušla u svoju drugu trećinu s obzirom da je već odigrano 13 kola.

Gledajući kolone za pobjede, remije i poraze dva premijerligaša još uvijek imaju nule pored svog imena.

Radnik nakon 13 odigranih utakmica još uvijek niti jednom nije remizirao. Bijeljinci su do sada ostvarili osam pobjeda i pet poraza.

Izabranici Mladena Žižovića su u seriji od četiri uzastopna trijumfa, do sada su skupili 24 boda što je dovoljno za odlično treće mjesto.

Nula je i pored još jednog kluba iz Semberije, ali u koloni za pobjede. Zvijezda 09 i poslije 13. kola ne zna za trijumf i zaista je u veoma teškom položaju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa iz Etna sela Stanišići je prošle sezone prvi trijumf uspjela ostvariti u 12. kolu i na kraju je nekako ostala u ligi. Teško je vjerovati u identičan ishod ove sezone.

Inače, osim Radnika osam pobjeda ima vodeće Sarajevo. Željezničar je tim s najmanje poraza (1), ali i sa najviše remija (5) koliko ima i Široki Brijeg. Najviše poraza je pretrpila Zvijezda 09, čak 10.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.