FK Sarajevo u nastavku sezone jači za još jednog igrača

Zdravstveni bilten na Koševu sve bolje izgleda

FK Sarajevo u nastavku sezone jači za još jednog igrača

S. Grebović

Šef struke Sarajeva Husref Musemić od prvog dana tekuće sezone ima glavobolju zbog velikih zdravstvenih problema koji su zadesili neke njegove igrače.

Nebojša Gavrić, Dušan Hodžić, Miloš Stanojević, Mirko Oremuš, Amar Rahmanović, Mersudin Ahmetović, Benjamin Tatar, Selmir Pidro... su samo neki od igrača na koje Husref Musemić nije mogao računati od početka sezone, međutim situacija se po pitanju povređenih igrača popravlja iz dana u dan.

Od nedavno je Oremuš u pogonu tima, dok je Stanojević u pretprošlom kolu protiv Zrinjskog upisao prve minute nakon čudne povrede oka koju je zadobio. Ostali su imali manje probleme i vratili su se u ekipu, a posljednjih od njih je Selmir Pidro.

Mladi lijevi bek Sarajeva se povrijedio tokom revanš meča polufinala Kupa BiH prošle sezone protiv Sloge iz Gornjeg Crnjelova na Koševu, pa je od tada van stroja.

FK Sarajevo je na Instagramu poželjelo dobrodošlicu Pidri.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

View this post on Instagram

Welcome back @seelmiir 💪😉

A post shared by FK Sarajevo (@fk_sarajevo) on

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Sta ce im igraci imaju oni sudije i savez lopovi sa Koseva Frano Jelic potpisao
4 25
RobijasZe
u nastavku sezone jace za Jelica.
2 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi