Velika čast za klub iz Humske

Legendarni Sir Alex Ferguson dolazi u Beograd da gleda utakmicu Partizan - Manchester United

Legendarni trener Manchester Uniteda i po mnogim mišljenjima najbolji trener svih vremena Sir Alex Ferguson doputovat će u Beograd.

Penzionisani škotski stručnjak gledat će uživo utakmicu 3. kola Evropa lige između Partizana i Manchester Uniteda.

On u glavni grad Srbije dolazi danas, a večeras bi trebao na večeru s šefom struke kluba iz Humske Savom Miloševićem. Utakmicu na Stadionu Partizana gledat će naravno iz svečane lože.

Podsjetimo, popularni Fergie je 27 godina vodio Crvene đavole, a sa klupe ovog kluba otišao je 2013. godine. Od tada United nikada nije osvojio Premiership, a s Alexom ga je osvajao čak 13 puta.

Utakmica trećeg kola Evropa lige igra se sutra navečer s početkom od 18.55 sati.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, Ole Gunnar Solskjaer na ovom meču ne može računati na Davida De Geu, Axela Tuanzebea, Luka Shawa, Paula Pogbu i Nemanju Matića. Svi su povrijeđeni. Dobre vijesti za njega su te što se Jesse Lingard vratio na teren.

Treba dodati i to da će Crveni vragovi večeras doputovati u Beograd i odmah će se zaputiti u hotel jer će prethodno u svom Trening kampu odraditi trening, a Solskjaer će po dolasku u Beograd odmah otići na press konferenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.