Razočarali domaćine

Igrači Barcelone napravili haos u svlačionici Slavije i ostavili veliki nered

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su uz dosta muke savladali Slaviju u Pragu sa 2:1 u meču 3. kola grupne faze Lige prvaka.

Slavia je odigrala odličan meč i pravo je iznenađenje kako nisu uspjeli da osvoje barem jedan bod. No, Barcu je sreća pratila u ovoj utakmici, te je Blaugrana s tri boda napustila Prag.

Međutim, kako nisu blistali na terenu tako nisu blistali ni u svlačionici. Slavia je objavila da su igrači Barcelone ostavili veliki nered u njihovoj svlačionici što je za njih bilo veliko iznenađenje.

Oni su očekivali da će zateći svlačionicu barem koliko-toliko urednu, ali su se šokirali kada su vidjeli u kakvom je haosu. Fotografija u ovom slučaju govori više od hiljadu riječi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.