Slavia u posljednjim sekundama promašila zicer protiv Barce, a reakcija trenera sve govori

Nevjerovatno kako nisu uspjeli izjednačiti

Slavia u posljednjim sekundama promašila zicer protiv Barce, a reakcija trenera sve govori

E. Čaušević

Barcelona je večeras teže nego što se očekivalo slavila u Pragu protiv Slavije sa 2:1.

Katalonski klub je odlično otvorio meč i poveo već u trećoj minuti kada je mrežu domaćeg tima zatresao Lionel Messi nakon odlične asistencije Arthura.

Ipak, početkom drugog dijela Slavia je izjednačila golom Borila na 1:1, ali je to slavlje kratko trajalo. Barca je došla do pobjede autogolom Olayinke iz 57. minute.

Češki klub je večeras odigrao odličan meč i čudo je kako nisu uspjeli doći do boda. Slavia je u finišu imala nevjerovatan pritisak i nekoliko strašnih prilika, ali gola nije bilo.

U posljednjim sekundama utakmice domaći su imali zicer preko Husbauera koji je šutirao pored gola. Nakon ove šanse u centru pažnje bio je trener domaće ekipe Jindrich Trpisovsky koji je pao na zemlju u nevjerici da to nije bio gol.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, on sigurno može biti ponosan na igru svog tima koji je dobio paklenu grupu, ali su pokazali da se mogu nositi s Interom, Barcelonom i Dortmundom.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GMOkokoshka
Igraju iznenadjujuce dobro
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi