Gledao meč Arsenala

Mourinho sinoć pratio svoj novi klub?

Edmir Škorić

Nastavljaju se špekulacije, a sve je izvjesnije se da se Jose Mourinho vraća u Premier ligu.

Mourinho je krajem 2018. godine smijenjen u Manchester Unitedu nakon loših rezultata, a njegovo je mjesto pripalo Ole Gunnaru Solskjaeru.

Portugalac se skroz povukao iz trenerskog posla, mada je često u medijima i za neke televizijske stanice je radio kao nogometni analitičar, ali čini se da je došlo vrijeme da se Jose vrati na klupu.

Spominjao se kao trener mnogih timova, a sada je najaktuelnija priča o njegovom angažmanu u Tottenham umjesto Mauricija Pochettina.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Mada, sinoć je uhvaćen na Emiratesu na meču Arsenala u Evropskoj ligi, a navodno je kasnije sjedio sa Raulom Sanllehijem, jednim od operativaca u Arsenalu, koji je ranije radio kao direktor u Barceloni.

Smatra se da bi Mourihno mogao da naslijedi Unaija Emeryja, kojeg navijači već tjeraju nakon što je i ova sezona poprilično loše krenula za Topnike.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.