Optimizam u Širokom Brijegu

Ćorić: U Bijeljinu ne idemo po bod

U sklopu 14. kola Premijer lige BiH u Bijeljini će se sutra sastati Radnik i Široki Brijeg.

Sraz je ovo dvaju klubova koji se nalaze u vrlo dobroj formi, čemu ide u prilog i da su samo jednom poraženi u posljednjih pet kola, pa stoga nema sumnje da će biti prilično neizvjesno.

Pred put u Bijeljinu, iz tabora Širokog Brijega poručili su kako su spremni i da idu isključivo po tri boda.

"Sigurno nas očekuje zahtjevna utakmica. Radnik je izuzetno kvalitetan tim, a to potvrđuje i njihova pozicija na tablici. Međutim, kvalitetno smo radili i analizirali protivnika, tako da će mnogo toga ovisiti o nama. U Bijeljinu sigurno ne idemo po bod, želimo pobjedu i tako ćemo se postaviti na terenu", poručio je kapiten plavo-bijelih Dino Ćorić.

Posljednji duel koji su odigrali Široki Brijeg i Radnik okončan je rezultatom 3:0 u korist tima Tonija Karačića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.