Došao u BiH kao veliko pojačanje, pa završio u 2. ligi Slovenije

Potpisao za Krško

Došao u BiH kao veliko pojačanje, pa završio u 2. ligi Slovenije

U januaru ove godine kao veliko pojačanje u NK Široki Brijeg došao je Zvonko Pamić.

Imajući u vidu da u svom CV-u ima klubove kao Bayer Leverkusen, Duisburg, Dinamo..., nadali su se na Pecari da će hrvatski fudbaler biti veliko pojačanje, da će donijeti kvalitet više, ali to se nije dogodilo.

Spletom okolnosti Pamić se u "plavo-bijelom" dresu nije naigrao, nastupio je u samo četiri prvenstvene utakmice, a shvativši da je propao pokušaj oživljavanja karijere, donio je odluku da prijevremeno okonča avanturu u BiH i potraži novu sredinu.

Nekoliko mjeseci je Pamić bio bez angažmana, a prema pisanju medija iz susjedstva, potragu je okončao potpisom za Krško koji se takmiči u - 2. ligi Slovenije. Njegov novi klub se u ovom trenutku nalazi na 6. mjestu na tabeli sa sedam bodova manje od vodeće ND Gorice.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Sa svojim novim klubom Pamić je potpisao jednogodišnji ugovor, a koliko je njegova karijera u padu, dovoljno govori i to što je njegova vrijednost od 1,25 miliona eura pala na skromnih 100.000.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi