Argentinac oduševljen

Icardi: PSG je najbolji tim u kojem sam ikad igrao

Endin Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi napustio je ovog ljeta Inter i odlučio je karijeru nastaviti u dresu PSG-a.

U Interu su otpisali Icardija još u martu ove godine i bilo je jasno da će na ljeto napustiti klub. Argetinac je to uradio u samom finišu ljetnog prelaznog roka i otišao je na jednogodišnju posudbu u PSG.

Icardi je sinoć odigrao odličan meč u derbiju protiv Marseillea i uspio je postići dva gola u pobjedi od 4:0. Nakon meča argentinski napadač je ponosno rekao da je PSG najbolji tim u kojem je ikada igrao.

"Sretan sam zbog svojih golova i pobjede večeras. Igrao sam sa velikim šampionima u svojoj karijeri, ali ovaj tim PSG-a je najbolja ekipa s kojom sam igrao. Osjećam se odlično i znam da mogu postići još dosta golova", rekao je Icardi.

Icardi je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu PSG-a u svim takmičenjima odigrao sedam utakmica i postigao je čak sedam golova, te je dodao jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.