FOTO: Diario As

Šta se desilo Velšaninu?

Gareth Bale iznenada otišao iz Madrida

Admin Čaušević

Real Madrid je danas počeo s pripremama za ligašku utakmicu protiv Leganesa u srijedu na stadionu Santiago Bernabeu. 

U trening kampu Valdebebas nije bilo Garetha Balea koji je iznenada morao napustiti Madrid i otputovati u London.

Iz Reala su za madridski medij AS rekali da je Velšanin u prijestolnicu Velike Britanije otišao uz klupsku dozvolu i iz privatnih razloga.

Španski mediji pišu da je Baleova potez da iznenada otputuje iz Madrida prava engima s obzirom da nema veze s eventualnom posjetom doktorima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bale se povrijedio tokom utakmice Vels - Hrvatska zbog čega je propustio dva posljednja meča Reala protiv Mallorce i Galatasaraya.

Iskusni ofanzivac je protekla tri treninga proveo u teretani iz tog razloga, osim ako se ne desi neko čudo, teško da će Zinedine Zidane na njega moći računati u meču s Leganesom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.