"U Realu su me izvrijeđali"

Theo Hernandez tvrdi

"U Realu su me izvrijeđali"

E. Škorić

Theo Hernadez smatra da je puno sazrio otkako je napustio Real Madrid i pridružio se Milanu.

Lijevi bek je ljetos napustio Real i stigao je u Milan, a otkrio je za La Gazzettu dello Sport da mu u Madridu baš i nije bilo lijepo.

„Bio sam jako izvrijeđan u Realu i iskritikovan. Napravio sam neke gluposti, ali sada sam vrlo zreo kao osoba", rekao je Hernadez za La Gazzetta dello Sport.

"Smatram se zabavnim, tihim tipom koji puno vremena provodi kod kuće sa psima ili gledajući tenis na TV-u", dodao je.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Govorio je i o prelasku u Milan i činjenici da ga je direktor Milana Paolo Maldini nagovorio da se pridruži talijanskom klubu.

"Bila mi je čast jer je on napisao priču u nogometu. Bio je vrlo uvjerljiv, nije mi trebalo dugo da prihvatim ponudu".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi