Sjajni napadač donio Unitedu pobjedu

I Lampard oduševljen Rashfordovim slobodnjakom: Kao grom iz vedra neba...

Manchester United je sinoć uspio eliminisati (1:2) Chelsea iz Liga kupa i proći u četvrtfinale ovog takmičenja.

Pobjedu Crvenim đavolima je donio Marcus Rashford koji je postigao oba gola za svoj tim, a posebno je lijep bio onaj iz slobodnjaka u 73. minuti kojim je i postavio konačni rezultat utakmice.

Rashforda je nakon utakmice za sjajno izveden slobodnjak pohvalio i trener Chelseaja Frank Lampard.

"Pa, drugi gol ne ulazi u našu jednačinu, jer je to jednostavno nešto posebno. Znate, to je kao grom iz vedra neba. Nijedan tim to ne može zaustaviti", izjavio je Lampard, pa dodao:

"To je sjajna tehnika, već smo vidjeli da Marcus Rashford na sličan način šutira. Ko god da ste, takvi šutevi ne pogode uvijek gornji ugao gola, znaju biti i neprecizni. Ali ne smijemo mu ništa oduzeti, bio je to fantastičan udarac."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.