Manchester United slavio u Londonu protiv Chelseaja

Crveni đavoli pobijedili sa 2:1

Manchester United slavio u Londonu protiv Chelseaja

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda večeras su u gostima pobijedili Chelsea sa 2:1 i plasirali se u četvrtfinale Liga kupa.

Derbi starih rivala protekao je nekako u sjeni spektakularne utakmice Liverpoola i Arsenala na kojoj smo vidjeli čak deset golova. No, meč na Stamford Bridgeu nam je također ponudio dosta toga, a na kraju slavio je United sa 2:1.

Gosti su poveli u 25. minuti kada je sudija pokao na bijelu tačku, a odgovornost je preuzeo Rashford koji je pogodio za 0:1.

Međutim, Chelsea je sredinom drugog poluvremena uspio da poravna na 1:1. U centru pažnje našao se Michy Batshuayi koji je uspio zatresti mrežu Manchester Uniteda i poravnati na 1:1.

Potražite više informacija na temu Premier league:

No, United je uspio da dođe do pobjede u 73. minuti kada je spektakularan gol iz slobodnog udarca postigao Marcus Rashford koji je tako odveo svoj tim u četvrtfinala engleskog Liga kupa.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jebivjetar
Idemo dalje....
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti