Optimizam u taboru Širokog Brijega

Enin: Nadam se da ćemo uzeti vrlo važne bodove

Derbi 15. kola BHT Premijer lige BiH bit će odigran sutra na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" u Sarajevu.

S početkom u 17:00 sati snage će odmjeriti stari rivali Sarajevo i Široki Brijeg, a imajući u vidu da dueli ovih klubova uvijek ponude pregršt uzbuđenja, nema sumnje da će tako biti i sutra.

U gostujućem taboru pred ovaj susret vlada optimizam, a da se Široki Brijeg može vratiti neporažen mišljenja je i defanzivac Ivan Enin.

"Sarajevo je kvalitetan protivnik, aktuelni su prvaci i trenutno vodeća ekipa u prvenstvu BiH. Sigurno nas očekuje vrlo zahjtevno gostovanje. Ipak, jedno je sigurno, i oni imaju mane koje ćemo pokušati iskoristiti u svoju korist. Vjerujem u pozitivan ishod, odnosno da će rezultat na Koševu biti povoljan po nas i da ćemo uzeti vrlo važne bodove", poručio je uvijek požrtvovani Rus.

Za razliku od Sarajeva, Širokobriježani trenutno ne stoje baš najbolje u Premijer ligi BiH. Trenutno su tek na sedmoj poziciji.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.