EPA

Španci ga ponovo sele

Odlazi li Bale? Agent je rekao svoje

Velšanin Gareth Bale u posljednje vrijeme nije baš najomiljenija osoba u Madridu.

Nakon svega što se pričalo ljetos Bale je i dalje u Real Madridu, a iako se činilo da su se strasti konačno smirile, fudbaler je pronašao način da ga navijači još više zamrze.

Kako nije bio u konkurenciji za duel s Leganesom, Bale je utakmicu gledao s tribina, ali samo do 80. minute kada je izašao sa stadiona, sjeo u automobil i odvezao se - nekamo. Izazvalo je to mnoštvo reakcija, posebno od strane navijača koji ga ionako kritikuju mjesecima, a po običaju odmah su se intenzivirale glasine o odlasku.

Marca je tvrdila da će u zimskom prijelaznom roku po Balea ići Shanghai Shenhua, što je izazvalo i reakciju agenta velškog fudbalera Jonathana Barnetta.

"Gareth je sretan što igra u Real Madridu. Kina? Ne vjerujte svemu što čujete", riječi su B arnetta kojim opovrgava medijske napise.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da u pričama oko odlaska nema istine poručio je i Zidane, dodajući kako sa Baleom ima vrlo dobar odnos i da mu je drago što je ostao na Santiago Bernabeu.

Bale inače s Realom ima ugovor do 2022. godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.