Jović nakon prvijenca 'otvorio dušu': Javnost je bila surova, to nije bilo prijatno

Napadač Reala

Jović nakon prvijenca 'otvorio dušu': Javnost je bila surova, to nije bilo prijatno

Srbijanski napadač Luka Jović konačno je uspio da se upiše u strijelce kao član Real Madrida. 

Luka je ljetos došao iz Eintracht Frankfurta za čak 60 miliona eura, ali su ga mediji 'uzeli na zub' jer nije postigao gol skoro tri mjeseca.

Natpisi su bili da je on najlošiji napadač Kraljeva još od Michaela Owena, a Jović danas u razgovoru za 'Novosti' otkriva kako to nije bilo prijatno čitati.

Ipak, poručuje da nikada nije sumnjao u svoj kvalitet i da je zato gol i došao.

"Osjetio sam olakšanje nakon gola, skinuo veliki teret s leđa. Ovo je bio težak period za mene, za moju karijeru. Iako nikad nisam sumnjao u svoj kvalitet, kao što nisu ni ljudi bliski meni, saigrači, trener, javnost je bila surova i nije bilo prijatno čitati te napise. Nadam se da će početi više da vjeruju u mene", rekao je Jović i dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Uvijek mi je trener pričao da vjeruje u mene i da će gol doći kad bude bilo vrijeme za njega. I evo, došao je, na zadovoljstvo svih nas".

Narednu šansu da bude strijelac Lukaima već za vikend kada Real Madrid u okviru 12. kola La Lige dočekuje Real Betis.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi