Boban odbacio špekulacije o dovođenju Modrića: Ne razmišljam o njemu

Sportski direktor Milana

Boban odbacio špekulacije o dovođenju Modrića: Ne razmišljam o njemu

Sportski direktor Milana Zvonimir Boban odbacio je špekulacije da on i uprava kluba razmišljaju o dovođenju Luke Modrića.

U španskim i italijanskim medijima proteklih dana mogla se pročitati informacija da Modrić u januaru napušta Real Madrid i da bi naredna destinacija mogao biti Milan.

Ipak, Boban je pred sinoćnji susret Serije A protiv SPAL-a odbacio navode da razmišlja o svom sunarodnjaku.

"Ne razmišljam o Modriću, nego o utakmicama protiv SPAL-a i Lazija. To su mnogo bitnije stvari nego razmišljanje o priči oko Modrića koju je neko plasirao", kaže Boban za Sky Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Milan je u međuvremenu pobijedio SPAL sa 1:0 i prekinuo niz susreta bez pobjede, ali ukoliko želi dodatno napredovati u drugom dijelu sezone jasno je da će morati tražiti pojačanja.

Što se tiče Luke, osim Milana on se dosta puta dovodio u vezu i sa gradskim rivalom Interom, a u narednim sedmicama nam ostaje da vidimo hoće li uopšte napustiti Real Madrid ili je riječ, kao i do sada, samo o špekulacijama.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti