Neće igrati danas protiv Levantea

Dembele se vratio nakon suspenzije, a onda ga kaznio Ernesto Valverde

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju danas u gostima protiv Levantea utakmicu 12. kola španske La Lige.

Barcelona se nalazi u odličnoj seriji i ima pet uzastopnih pobjeda u La Ligi i sigurno je da katalonski tim želi nastaviti pobjedonosni niz danas protiv Levantea.

Ernesto Valverde jučer je objavio spisak igrača koji će konkurisati za današnju utakmicu, a mnogi su iznenađeni što se u sastavu nije našao francuski ofanzivac Ousmane Dembele.

Dembele se vratio nakon suspenzije zbog crvenog kartona koji je zaradio protiv Seville. Francuz je dobio dva meča suspenzije i očekivalo se da bi mogao igrati danas protiv Levantea, ali se to neće desiti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valverde je izostavio Dembelea sa spiska igrača koji konkurišu za današnju utakmicu, a madridski AS smatra da je to uradio kako bi na svoj način kaznio Francuza koji je zaista na nesmotren način dobio direktan crveni karton protiv Seville.

Trener Barcelone sigurno želi pokazati mladom Dembeleu da se mora dosta odgovornije ponašati na terenu i da neće tolerisati takve stvari.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.