Razljutila navijače Intera

Wanda opet provocira, niko ne misli da je slučajno objavila fotografiju

Wanda Nara pronašla je način da je Interovi navijači zamrze još više.

Argentinku ne podnose u Milanu još otkako je uzrokovala sukob na relaciji 'Icardi - Inter', a iako je njezin suprug u međuvremenu otišao u Paris Saint-Germain, ratne sjekire očito nisu zakopane.

U prilog tome ide i posljednja Wandina objava na Instagramu. Iako smo navikli da na društvenim mrežama pretežno pokazuje svoje atribute, sada je objavila fotografiju sina Valentina kako se igra, i to u dresu - Borussije Dortmund.

Ne bi u tome bilo ništa sporno da upravo Borussia nije sljedeći rival Intera u Ligi prvaka, a poznavajući Wandine poruke i ponašanje, navijače italijanskog tima teško će ko ubijediti da je ovo slučajno.

Objava je, naravno, izazvala mnoštvo reakcija Interovih navijača koji se nadaju da će Paris Saint-Germain po završetku sezone otkupiti Icardijev ugovor i odvesti ga daleko od Giuseppe Meazze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.