Olimpik pobijedio u derbiju

Selimović: Jedna od naših najlošijih utakmica

Admin Čaušević

Fudbaleri Olimpika su pobjedom nad GOŠK-om napravili veliki korak ka plasmanu u Premijer ligu iako još ima mnogo do kraja. 

Vukovi su na Otoci Gabeljane pobijedili s minimalnih 1:0, a trener domaćih Esad Selimović je mogao biti i više nego zadovoljan zbog trijumfa.

"Kada igrate protiv ekipe koja ima ambiciju da uđe u Premijer ligu to je bio derbi, uvijek ima naboja, ovo je po meni jedna od najlošijih utakmica."

"Nismo uspjeli da uspostavimo pas igru, zbog lošeg terena, u drugom poluvremenu smo napravili pritisak, dali gol i osvojili tri boda", rekao je Selimović poslije utakmice.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.