Kariću derbi na Otoci

13.kolo Prve lige

Kariću derbi na Otoci

S. Mlaćo

U subotu se na Otoci igra derbi prvog dijela sezone Prve lige FBiH.

Lider Olimpik će ugostiti drugoplasirani GOŠK i sigurno da će ovaj meč dati mnogo odgovora kada je u pitanju borba za prvo mjesto.

Tim sa Otoke je protekle subote upisao prvi poraz ove sezone i to protiv Rudara u Kaknju, dok je GOŠK samo remizirao sa Bratstvom (1:1), a ceh je platio trener Nenad Gagro.

Na njegovo mjesto došao je Vule Trivunović kojeg čeka pravi izazov u debiju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Kada su službena lica u pitanju, na centru će se naći Azem Karić (Zenica), dok su njegovi pomoćnici Filip Jarić (Brčko) i Emir Delić (Zenica). Četvrti sudija je Ernis Džemidžić iz Goražda, a posmatrač suđenja Josip Marjanović (Novi Travnik).

Derbi na Otoci igra se u subotu sa početkom u 13:30 sati.

Top Komentari

Secerko
Provjerite koliko je puta zenička ubleha Karic Azem u ovoj sezoni sudila puta Olimpiku. Ofirno Boga mi.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi