Selimović pred GOŠK: Izvukli smo pouke iz prošle utakmice

Derbi na Otoci

Selimović pred GOŠK: Izvukli smo pouke iz prošle utakmice

Derbi 13. kola Prve lige FBiH na Otoci će sutra odigrati Olimpik i GOŠK.

Olimpik je u prethodnom kolu doživio prvi poraz u sezoni, međutim to nije poremetilo atmosferu u sarajevskom klubu čiji se trener Esad Selimović nada da je pouka izvučena i da će Vukovi slaviti u derbiju.

"U utakmicu smo ušli prilično mlako, dozvolili smo sebi da primimo jeftin gol, a poslije toga je jednostavno sve 'išlo na mlin' Rudaru. Porazi su sastavni dio igre i mi smo dobili dobru lekciju iz ovog duela. Sada je na nama da uvidimo svoje greške i da ih ne ponavljamo u narednim susretima", kazao je Selimović, pa se osvrnuo na duel s GOŠK-om.

"GOŠK je kvalitetan protivnik, dobili su novog trenera tokom sedmice i sigurno motivisani dolaze na Otoku. Ova utakmica nosi tri boda kao i svaka druga, a mi želimo da ih osvojimo igrom na terenu. Ponovit ću, izvukli smo pouke iz prethodne utakmice i maksimalno angažovani ulazimo u ovaj duel."

Cilj Olimpika je jasan.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Finiš je sezone, još je malo ostalo do pauze, a taj period želimo iskoristiti da osvojimo što više bodova i što bezbrižniji odemo na odmor", poručio je trener Olimpika.

Meč između Olimpika i GOŠK-a igra se s početkom u 13:30 sati.

Top Komentari

Terminator
Jeste li završili sa sudijama.Penal će biti 100%
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi