Igrač Barcelone komentarisao današnji meč

Busquets nakon poraza: Nemam objašnjenja, rezultat je pretjeran

S. Pašalić

Barcelona je danas na gostovanju kod Levantea upisala i treći poraz ove sezone u La Ligi.

Katalonci su golom Lionela Messija iz penala u 38. minuti vodili nakon prvog poluvremena, ali je u nastavku uslijedila situacija koja se rijetko viđa kada je riječ o Barceloni.

Naime, domaći su imali čudesan bljesak od 61. do 68. minute u kojem su postigli tri gola i na kraju su slavili iako je Barcelona postigla nakon toga još jedan gol u 74. minuti, ali je on poništen zbog ofsajda.

Sergio Busquets je nakon završetka meča dao svoj komentar za španske medije i istakao da rezultat nije bio pošten.

"Malo je objašnjenja koja možete dati, osim što je to bila izjednačena utakmica u kojoj smo napravili tešku stvar, koja je došla nakon što smo poveli", rekao je Busquets.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Imali su bljesak od 10 minuta u drugom poluvremenu i napravili su nam veliku štetu, čineći utakmicu gotovo nemogućom."

"Ove se stvari događaju u nogometu, i iako su završili našu seriju, nemamo drugog izbora nego nastaviti. Rezultat je bio pretjeran", zaključio je Busquets.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.