Bh. reprezentativac konačno od prve minute

Rade Krunić starter protiv Lazija!

Bh. reprezentativac Rade Krunić počinje večerašnji susret za svoj Milan protiv Lazija. 

Radi se o vrlo važnoj utakmici za Rossonere u okviru 11. kola Serije A, a trener Stefano Pioli ukazao je povjerenje u veznom redu od prve minute našem Kruniću.

Bit će ovo prvi put da Krunić počinje jedan zvanični meč otkad je došao u Milan, a do sada je samo dva puta ušao sa klupe.

Sastav Milana: G Donnarumma; Calabria, Duarte, Romagnoli, Theo Hernandez; Paqueta, Bennacer, Krunić; Castillejo, Piatek, Calhanoglu.

S druge strane, za Lazio od prve minute počinje nekadašnji bh. reprezentativac Senad Lulić.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sastav Lazija: Strakosha; Bastos, Acerbi, Radu; Lazzari, Milinković-Savić, Leiva, Luis Alberto, Lulić; Correa, Immobile.

Utakmica počinje od 20.45 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.