Muke za Piolija pred večerašnji derbi

Suso propušta Lazio?

Muke za Piolija pred večerašnji derbi

Edmir Škorić

Milan je teškom mukom u četvrtak pobijedio SPAL, a već večeras dočekuje Lazio.

Rossoneri su pobjedom nad SPAL-om okončali krizu, ali ona neće puno značiti ako klub večeras ne savlada Lazio na San Siro.

No, neće biti lako, s obzirom kako Lazio igra u posljednje vrijeme, a uz sve to, Stefano Pioli je ostao bez jednog od ključnih igrača.

Iako je dosta kritikovan od strane navijača Milana, Suso je zabio gol za pobjedu nad SPAL-om iz slobodnjaka i mogao bi nedostajati svom timu u duelu s Rimljanima.

On se jučer povrijedio na treningu Milana i upitan je njegov nastup, a neće biti niti povrijeđenog stopera Musacchia, pa će Duarte vjerovatno dobiti šansu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje da se vidi ko će dobiti šansu umjesto Susa, a manje - više Pioli će koristiti isti tim kao i protiv SPALa, s tim da je i dalje dilema da li će početi Piatek ili Leao.

Milan je odavno prestao da bude favorit u mnogim mečevima, pa tako i večeras u meču sa ekipom Lazija. Kvote MOZZART kladionice najbolje pokazuju koliko nisko je pao sastav sa San Sira.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi