(Foto: EPA)

Trijumf rimskog tima protiv Milana

Rossonere neće, pa neće: Lazio slavio na San Siru!

Midhat Šljivak

Lazio je u jednom od derbija 11. kola italijanske Serije A savladao kao gost na San Siru ekipu Milana rezultatom 1:2.

Jako dobro prvo poluvrijeme donijelo je dva gola, a do vodstva su u 25. minuti došli gosti. Ciro Immobile je prekrasno pogodio za 0:1.

Radost gostiju je trajala samo tri minute. Nakon dobre akcije Bastos pogađa vlastitu mrežu za izjednačenje rezultata na 1:1.

Ovim rezultatom se otišlo na odmor, da bismo u nastavku vidjeli mnogo skromniju utakmicu, ali je ipak postignut jedan gol.

Postigao ga je Lazio. Igrala se 83. minuta kada Correa bježi odbrani i pogađa za 1:2.

Ovo je na kraju bio i konačan rezultat utakmice. Lazio je upisao treći uzastopni trijumf, dok Rossoneri nastavljaju nervirati svoje navijače.

Nakon 11 odigranih utakmica Milan je tek na 11 mjestu, a osvojeno je 13 od moguća 33 boda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Serie A, 11. kolo:

Milan - Lazio 1:2

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.