Lindsay i Bin Salman u vezi?

Saudijski princ ne odustaje od Manchestera, a u međuvremenu mu je srce osvojila Amerikanka

Edmir Škorić

Već nekoliko dana razni izvori kažu da 33-godišnja američka glumica Lindsay Lohan ne prestaje komunicirati s princom Saudijske Arabije Binom Salmanom i da postoji nešto više između njih dvoje.

Bin Salman namjerava da kupi Manchester United i navodno je nekoliko puta odbijen, a sada sprema izdvojiti i preko šest milijardi za kupnju slavnog engleskog kluba, koji je i dalje u vlasništvu porodice Glazer.

I dok koketira na tržištu i čeka priliku da se dokopa vlasništva nad Manchesterom, Bin Salman je pronašao "ženu svog života". Barem ako je suditi po izvorima iz SAD-a, ali njen otac drugačije tvrdi.

Nekoliko američkih medija tvrdi da je prije nekoliko mjeseci Bin Salman počeo romansu sa Lindsay Lohan i da su poruke među njima sve učestalije. U Saudijskoj Arabiji demantuju da se radi o ljubavnoj vezi, no iz SAD-a stižu drugačiji navodi.

Njen otac Michael Lohan pak tvrdi da su "samo prijatelji" i da se veza zasniva na poštovanju, te da Lindsay ima dosta prijatelja n Bliskom istoku.

"Upoznala ga je zbog posla na Bliskom istoku. Ona pomaže ljudima, posebno izbjeglicama i to jedna od poveznica sa saudijskim princom. Mediji sve izvrnu i naprave pogršenu sliku", poručio je Michael.

Ko zna, možda je Michael u pravu, ali gdje ima dima ima i vatre.

Najnovije vijesti