EPA

Ne brinu ga špekulacije

Emery poslao prkosnu poruku Mourinhu: "Ja sam trener..."

Remi Arsenala sa Vitorijom Guimaraes (1:1) dodatno je pojačao glasine da bi Unai Emery mogao postati bivši.

U posljednje vrijeme Španac je izložen velikim kritikama zbog blijedih rezultata koje bilježi Arsenal, a kao potencijalni nasljednik pominje se Jose Mourinho, s kojim su navodno uspostavljeni kontakti. 

Nakon sinoćnje utakmice novinare je zanimalo je li Emery zabrinut zbog takvih napisa, na što je on imao kratak odgovor: "Ja sam trener Arsenala", poručio je Emery.

Dotakao se kratko i same utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nismo željeli da izgubimo bodove protiv Vitorije, ali smo morali da igramo malo defanzivnije. Generalno, u ovom takmičenju nismo loši, dajemo mnogo golova i uz to malo primamo. Sada se moramo fokusirati na prvenstvo gdje se već za vikend sastajemo s Leicesterom", poručio je trener Arsenala.

Što se tiče Mourinha, on je bez angažmana otkako se u decembru 2018. godine razišao s Manchester Unitedom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.