Francuz zagolicao maštu mnogim

Je li Pogba komentorom na Instagramu najavio svoj transfer?

Admin Čaušević

Možda Paul Pogba u Manchester Unitedu zarađuje silan novac, ali sigurno ne ostvaruje rezultate kakve planira i želi. 

Pogba je već neko vrijeme van stroja zbog povrede noge i na teren bi se trebao vratiti tek u decembru.

Kako se bliži prijelazni rok sjajni francuski veznjak koji u Unitedu ne pruža partije na svom nivou se redovno povezuje s dolaskom sa Old Trafforda.

Za usluge ovog 26-godišnjaka su prema informacijama koje objavljuju inostrani mediji najzainteresovaniji Real Madrid i Juventus.

Pogba je bio član Juventusa od 2012. do 2016. godine, komentarom na Instagramu je odlučio zagolicati maštu navijačima Stare dame, a možda tako i nagovijestiti svoj transfer.

Bianconeri su sinoć s 1:2 pobijedili Lokomtovi iz Moskve i tako se plasirali u osminu finala Lige prvaka dva kola prije kraja grupne faze.

Leonardo Bonucci koji u odsustvu Giorgija Chiellinija nosi kapitensku traku je objavio niz fotografija s utakmice iz Moskve.

Na tu objavu slijedio je Pogbin komentar. Francuz je Bonuccija nazvao kapitenom i uz to naredao nekoliko emoticona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon toga uslijedila je lavina komentara navijača Juventusa koji su svi redom pozvali Pogbu da se vrati u Torino gdje je proveo najljepše trenutke u karijeri.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.