Leonardo smatra je da krajnje vrijeme da Kraljevi prestanu sa ovakvim stvarima

Parižanima je dosta Realovih "folova": Iritantno je...

Kylian Mbappe se oporavio i nastavio sa sjajnim partijama. Madi superstar PSG-a često djeluje nezaustavljivo, a ako pitate čelnike Real Madrida - upravo je on ono što treba njihovoj ekipi.

Ne prestaju špekulacije da bi Real u skorijoj budućnosti mogao pokušati dovesti Mbappea, a iz tabora madriskog velikana s vremena na vrijeme i dalje stižu izjave kojima "prizivaju" mladog Francuza na Bernabeu.

Tako je bilo i prije par dana kada je trener Real Madrida podsjetio da je Mbappeov san Real Madrid.

Ovakve izjave očigledno počinju iritirati Parižane, pa je tako o Zidaneovim posljednjim komentarima za RMC Sport govorio sportski direktor PSG-a Leonardo.

Lenardo je govorio nakon sinoćnje pobjede (1:0) PSG-a nad Club Bruggeom u Ligi prvaka.

Podsjetimo, klubovima je zabranjeno razgovarati sa igračima dok su pod ugovorom sa drugim klubovima.

"Da, nervira me to pomalo, iritantno je... Sada nije vrijeme da se govori o takvim stvarima, on ima ugovor sa nama još dvije i po godine. Vrijeme je da se prestane sa tim", rekao je Leonardo, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"On je jako važan za nas. Najbolji je mladi igrač kojeg Francuska ima. On je svjetski prvak, pa čak i najbolj igrač na svijetu. Sada nije vrijeme da ga se dira i destabilizuje".

Mbappe je ove sezone najbolji strijelac PSG-a sa devet golova u svim takmičenjima. CIES-ov Fudbalski observatorij njegovu vrijednost procjenjuje na preko 250 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.