Je li Pogba komentorom na Instagramu najavio svoj transfer?

Francuz zagolicao maštu mnogim

Je li Pogba komentorom na Instagramu najavio svoj transfer?

A. Čaušević

Možda Paul Pogba u Manchester Unitedu zarađuje silan novac, ali sigurno ne ostvaruje rezultate kakve planira i želi. 

Pogba je već neko vrijeme van stroja zbog povrede noge i na teren bi se trebao vratiti tek u decembru.

Kako se bliži prijelazni rok sjajni francuski veznjak koji u Unitedu ne pruža partije na svom nivou se redovno povezuje s dolaskom sa Old Trafforda.

Za usluge ovog 26-godišnjaka su prema informacijama koje objavljuju inostrani mediji najzainteresovaniji Real Madrid i Juventus.

Pogba je bio član Juventusa od 2012. do 2016. godine, komentarom na Instagramu je odlučio zagolicati maštu navijačima Stare dame, a možda tako i nagovijestiti svoj transfer.

Bianconeri su sinoć s 1:2 pobijedili Lokomtovi iz Moskve i tako se plasirali u osminu finala Lige prvaka dva kola prije kraja grupne faze.

Leonardo Bonucci koji u odsustvu Giorgija Chiellinija nosi kapitensku traku je objavio niz fotografija s utakmice iz Moskve.

Na tu objavu slijedio je Pogbin komentar. Francuz je Bonuccija nazvao kapitenom i uz to naredao nekoliko emoticona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogba greets Bonucci on Instagram and the fans go wild: "Come back to Juventus"

Nakon toga uslijedila je lavina komentara navijača Juventusa koji su svi redom pozvali Pogbu da se vrati u Torino gdje je proveo najljepše trenutke u karijeri.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
Abnormalno precjenjen igrač !!!!
5 1
NKZ1922
Uputio kompliment bivsem saigracu i po logici nasih kvazinovinara time najavio transfer hahah .....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi