Trener Konjuha

Čolina: Čestitam Vogošći, mi moramo biti bolji

Rukometaši Konjuha poraženi su od Vogošće u meču 8. kola Premijer lige BiH.

Tim iz Živinica u ovoj sezoni ne bilježi najbolje rezultate, a novi poraz, peti po redu, ekipa Tonija Čoline pretrpjela je danas dvorani "Amel Bečković" u Vogošći.

"Čestitao bih Vogošći na pobjedi. Prevega u prvom poluvremenu je bio Efendić, od naših deset šuteva mislim da je devet odbranio. Čupali smo se, imali smo dobru seriju u drugom poluvremenu, došli smo i na jedan gol razlike (22:21), ali onda kada smo u sljedećem napadu trebali da smanjimo, mi smo primili dva gola. Jednostavno, taj nismo izdržali tempo", kazao je Čolina nakon utakmice.

Čestitao je i svom golmanu.

"Pola ekipe nam se vratilo iz povreda, neki igrači su ostali i u Živinicama... Šta je, tu je. Čestitao bih svom golmanu na dobroj partiji, mada se svi kompletno moramo poboljšati kako bismo pobjeđivali u ovakvim utakmicama, pogotovo u gostima."

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

U narednom kolu Konjuh dočekuje Slobodu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.