Hoeness se javio u emisiju uživo kako bi odbranio Salihamidžića

Edmir Škorić

Čuvši da se u njemačkom sportskom talk showu pod nazivom "Doppelpass" priča negativno o Hasanu Salihamidžiću, Uli Hoeness je odlučio reagovati.

Hoeness je uživo nazvao u emisiju i onda je zamolio da se prestane s komentarima o Salihamidžiću s kojim se, prema njegovom mišljenju, ne poštuje sportski direktor Bavaraca.

"Da budem iskren, Hasan je ove godine napravio dobar posao", rekao je 67-godišnjak, usredotočivši se na postignuća Salihamidžića.

"Dozvolite da vas podsjetim na transfere Pavarda, Hernándeza i mladog Davisa. Sretni smo što smo napravili senzacionalne transfere s ova tri igrača", dodao je.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hoeness uskoro napušta funkciju prvog čovjeka Bayerna, ali i dalje štiti integritet njemačkog prvaka, a Braco je često u medijima koji ga kritikuju zbog nešto slabijih izdanja Bayerna. 

Valjda je pobjeda nad Borussijom (4:0) malo smirila situaciju u Minhenu, a podsjećamo da Bayern traga za novim trenerom jer je Niko Kovač nedavno napustio tim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.