Manchester United je ove godine samo dva puta protiv Brightona u Premier ligi na Old Traffordu postigao dva gola u prvom poluvremenu

Na Old Traffordu su dugo čekali na ovo

United postigao dva gola Brightonu i napravio bizaran podvig

S. Pašalić

Manchester United trenutno igra na Old Traffordu meč 12. kola Premier lige protiv Brightona i vodi sa 2:0.

Crveni đavoli se dosta muče ove sezone sa rezulatima, ali i sa postizanjem golova.

U prvih 11. kola United je postigao samo 13 golova, ali je danas u prvom poluvremenu postigao već dva, a strijelci su bili Pereira u 17. i Propper u 19. minuti kada je postigao autogol te je tako ovaj tim napravio jedan zanimljiv podvig.

Naime, ove godine je ekipa Olea Gunnara Solskjaera na Old Traffordu u Premier ligi postigla dva gola u prvom poluvremenu upravo protiv Brightona u januaru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Od tada je Manchester United odigrao jako puno utakmica, ali nije uspijevao da to ponovi sve do danas kada je to uspio u meču protiv istog protivnika.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.