Emery ima punu podršku čelnih ljudi Arsenala

Topnici sve više zaostaju za vodećom četvorkom, ali još uvijek nećemo vidjeti promjenu trenera

Emery nema razloga za brigu: Šefovi Arsenala i dalje podržavaju Španca

S. Pašalić

Arsenal je jučer poražen na gostovanju kod Leicestera rezultatom 2:0.

Ekipa koju sa klupe predvodi Unai Emery je tako nastavila sa serijom loših rezultata i u posljednje četiri utakmice je osvojila samo dva boda.

Topnici imaju najlošiji start u Premier ligi još od sezone 1982/1983, a nakon novog poraza su mnogi pomislili da će to biti definitivno kraj Emeryja na klupi londonskog kluba.

Ipak, engleski mediji prenose informaciju da su svi šefovi Arsenala odlučni u tome da Emery i dalje ostane trener ovog tima.

Navijači su u velikom postotku za odlazak Španca, ali svi iz uprave ga i dalje sto posto podržavaju i vjeruju kako on donosi stalni napredak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Emery je u julu prošle godine preuzeo Arsenal i od tada je vodio ovaj klub u 76 utakmica te ostvario 43 pobjede, 14 remija i 19 poraza.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.