Plemići na staroj provjerenoj destinaciji

HŠK Zrinjski otputovao u Međugorje, u subotu utakmica protiv HNK Šibenik

Jutros je ekipa HŠK Zrinjski predvođena novim trenerom Mladenom Žižovićem otputovala u Međugorje na mini pripreme koje će obaviti na provjerenoj destinaciji, terenima SC Međugorje.

Plemići bi u Međugorju trebali ostati do nedjelje, a u subotu je planirano odigravanje utakmice s hrvatskim drugoligašem HNK Šibenik.

Žižović će u Međugorju na raspolaganju imati gotovo cijeli tim osim Argentinca Lucha Ibaneza koji je ostao na terapijama u Mostaru kojima se podvrgnuo zbog ozljede aduktora. U Mostaru su ostali i Slobodan Jakovljević i Dario Rugašević no oni će se timu priključiti večeras ili sutra. 

Gabrijel Čoko, Jasmin Čeliković i Kenan Topolović su na okupljanju U-21 reprezentacije, a Kristijan Stanić je sa odabranom U-19 selekcijom Bosne i Hercegovine. 

Zrinjski će u prvoj utakmici nakon reprezentativne pauze gostovati u Banja Luci kod FK Borac. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.