Žižović i zvanično u Zrinjskom: Potpisao do 2022. godine

Zamjena za Harija Vukasa

Žižović i zvanično u Zrinjskom: Potpisao do 2022. godine

Mladen Žižović će, kao što se prethodnih dana i špekulisalo, u nastavku sezone voditi HŠK Zrinjski.

Mostarski klub se prije nekoliko dana sporazumno razišao sa Harijem Vukasom pod čijim vodstvom rezultati nisu bili najbolji, a na njegovo mjesto je postavljen Žižović koji je svojevremeno Pod Bijelim brijegom bio i kao igrač.

Putem zvanične stranice Zrinjski je potvrdio kako je sa Žižovićem sve dogovoreno i da je nekada vrsni igrač Plemića stavio paraf na ugovor do 31. maja 2022. godine.

"Prvi trening Žižović će odraditi danas u 15:00 sati. Mladene, dobrodošao natrag", stoji u saopćenju trenutno petoplasiranog tima BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Žižovića su na klupu Zrinjskog doveli sjajni rezultati koje je u proteklom periodu bilježio vodeći Radnik iz Bijeljine. To je ujedno i jedini klub koji je vodio u dosadašnjoj trenerskoj karijeri.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Disha
Seljak de luxe i kao takav pristaje seljackom klubu.
18 8
BijeliBrijeg
Sretno majstore
7 17

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi