Carvajal bi volio da Barcelona završi svoj put u Ligi prvaka već u grupnoj fazi

Jasno rekao svoje mišljenje

Carvajal: Neću lagati, ne želim da Barcelona prođe u nokaut fazu Lige prvaka

S. Pašalić

Dani Carvajal je govorio za Radio Marca i dotakao se nekoliko tema.

Igrač Real Madrida je između ostalog komentarisao i velikog rivala Barcelonu i rekao kako ne bi želio da katalonski tim napreduje u Ligi prvaka.

Katalonci su prošle sedmice na Camp Nou odigrali samo 0:0 protiv Slavije Prag pa su se sada doveli u situaciju da sa dva poraza ne prođu u nokaut fazu, a to Carvajalu ne bi smetalo.

"Neću vam lagati. Bilo bi mi draže ako Barcelona ne prođe. Oni će biti kandidat za Ligu prvaka i naš su najveći rival.", rekao je Carvajal pa nastavio:

"Nećemo se pretvarati. Više volim kada izgube u La Ligi jer su jedan od naših rivala i manje-više je isto u Ligi prvaka. Imaju spektakularnu ekipu i oni su izazivači. Za nas bi bilo bolje da svaka jača ekipa ne prođe dalje"

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.