Real Madrid je spreman ponuditi 400 miliona eura za Kyliana Mbappea!

Kraljevski klub bi mogao srušiti rekord koji drži Neymar sa svojim transferom u PSG

Real Madrid je spreman ponuditi 400 miliona eura za Kyliana Mbappea!

S. Pašalić

Real Madrid je navodno spreman da postavi novi rekord kada su u pitanju transferi u pokušaju da dovede Kyliana Mbappea.

Prema pisanju Le Parisiena, Kraljevski klub je spreman da ponudu nevjerovatnih 400 miliona eura za 20-godišnjeg Francuza.

Trenutni rekord drži Neymar koji je 2017. godine prešao iz Barcelone u PSG za 222 miliona eura.

Mbappe je već neko vrijeme na radaru Real Madrida i velika je želja Florentina Pereza koji ga ovog ljeta ipak nije uspio dovesti, ali i dalje od toga ne odustaje.

Igrač PSG-a je imao nevjerovatnu sezonu iza sebe u kojoj je u 43 utakmice postigao 39 golova i imao 17 asistencija, te je zbog toga pokupio brojna priznanja.

Parižani su s druge strane zainteresovani za Viniciusa Juniora pa bi prema pisanju Diario Sporta on mogao biti ključni faktor u pokušaju da dvije strane postignu dogovor oko Mbappea.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Nikad a mozda nitad, igraca ili vise njih u paketu i stotinjak miliona, mozda, a tih 400 zaboravite vi u redakciji.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi