Dvije lijepe vijesti u jednom danu

Još jedna lijepa vijest za navijače Veleža: Počela rekonstrukcija tribine 'Red Army'

Projekat izgradnje 'Arena Rođeni' krupnim koracima približava se kraju jer su danas započeli vrlo bitni radovi na stadionu mostarskog premijerligaša.

Kao što je to već i objavljeno, danas su počeli radovi na izgradnji temelja za postavljanje reflektorske rasvjete, a iz kluba su večeras saopštili da su skupa s tim započeli još jedni radovi.

Riječ je o rekonstrukciji tribine na kojoj su inače smješteni oni najvatreniji navijači kluba. Tribina 'Red Army' barem u onom dosadašnjem izdanju, odlazi u hostoriju, a na istom mjestu niknut će, kako kažu iz kluba, nova i modernija tribina koja će sigurno pružiti dosta veći užitak gledanja utakmica za navijače Veleža.

Sve ovo su sigurno vrlo lijepe vijesti za navijače velikog mostarskog kluba koji će se u narednim mjesecima sigurno naslušati ovakvih i sličnih informacija jer je cilj rukovodećeg organa kluba napraviti Arenu Rođeni u periodu od naredne tri godine.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.